Billettsalget starter om
00
Dager
00
Timer
:
00
Minutter
:
00
Sekunder

Gjør deg klar!
Lag profil på Ticketmaster nå!

Siste nytt:

Billetter 2020: Slippes 11/11 kl. 11:11!

KRISTIANSAND (BEACH NEWS) Et par dager etter årets enorme Palmesus-utgave, den største noensinne, ble samtlige billetter for 2020 lagt ut på forhåndssalg revet bort! 11. november kl. 11:11 slippes resten!

Etter å ha solgt ut samtlige billetter, totalt 40.000, ett år i forveien de siste fem årene, har Palmesus foran 2020 imøtekommet tilbakemeldinger fra publikum som ønsker å kjøpe billett, men som av ulike årsaker ikke er i stand til å sitte klar når toget går, noe det så ettertrykkelig gjorde allerede mandagen etter årets Palmesus på Bystranda i Kristiansand.

Det kan være økonomiske årsaker, sommerjobbing, reiseplaner og alle ting mellom himmel og jord som forhindrer enkelte i å kjøpe billett ett år i forveien, så derfor har arrangørene holdt av 20 % av 2020-billettene til et siste billettslipp som nå kommer i løpet av måneden.

På denne måten får alle lik mulighet til å kjøpe billett, noe som var viktig for Palmesus å få på plass. Leif Fosselie, daglig leder i Palmesus, gleder seg over nyheten:

– Det er selvsagt et privilegium å selge ut ett år i forveien, men publikums tilbakemeldinger veier tyngst - og derfor har vi nå imøtekommet dette. For første gang noensinne har vi holdt av billetter i alle kategorier til et siste billettslipp, og det vet vi mange både har etterspurt og setter pris på.

11. november kl. 11:11 slippes resten av billettene til neste års Palmesus 3.-4. juli. Arrangørene anbefaler publikum om å gjøre seg klar allerede for billettsalget allerede nå, og opprette profil på ticketmaster.no slik at billettkjøpet foregår så sømløst og enkelt som overhodet mulig.

Alle billettkategorier er tilgjengelig. Les om de på slipp.palmesus.com

For alle som kjøper VIP-billetter i morgen, medfølger gratis adgang til Palmesus After Beach: Arcadia Spider som en add-on. Tilbudet gjelder kun mandag 11/11 fra kl. 11.11 - 24.00.


OBS! Adgang til Spider fordrer at man har Palmesus-billett.

OBS2! Alle som kjøpte VIP til 2020 i sommer får en mail med mulighet for å "kjøpe" Spider til kr. 0