Billettsalget starter om
00
Dager
00
Timer
:
00
Minutter
:
00
Sekunder

Gjør deg klar!
Lag profil på Ticketmaster nå!

Siste nytt:

Ikoniske Armin van Buuren bekreftet til Palmesus

KRISTIANSAND (Beach News) I dag ble det klart at det nederlandske DJ- og produsentikonet Armin van Buuren kommer til Palmesus, som avholdes på idylliske Bystranda for tolvte året på rad i Kristiansand 3.-4. juli 2020.

Den legendariske 42-åringen er dermed det andre navnet på plakaten som er blitt bekreftet til Palmesus 2020 de siste 48 timene etter gårsdagens bekreftelse av den amerikanske superstjernen A$AP Rocky.


Armin van Buuren er et vaskeekte ikon og tilhører musikkens hall of fame etter å ha vært fanebæreren for den globale trancebevegelsen de siste 20 årene gjennom sitt ikoniske A State of Trance-show med over 40 millioner ukentlige lyttere fordelt på 84 land.

Men den allsidige produsenten og DJen fra Nederland har mye mer enn bare trance på sin imponerende merittliste. For ingen har blitt kåret til verdens beste DJ flere ganger enn van Buuren (5 x DJ Mag Top 100), og ingen har hatt flere låter inne på Billboards Dance-lister (21). Ingen har heller vunnet flere priser, eller nyter en større (og mer fanatisk) følgerskare verden over, mye takket være hans eget innflytelsesrike Armada Music-label med utgivelser både innen electro/progressive og trance, samt et helt liv på turné på de største arenaene som kloden har å by på. 


Det er med andre ord en levende legende som er bekreftet til Palmesus, noe daglig leder Leif Fosselie er strålende fornøyd med:

«Vi er blitt godt vant med flere av verdens største DJs på Bystranda gjennom de siste årene, men det er likevel noe helt vanvittig stort rundt Armin van Buuren. Sist vi hadde ham i 2017, var det noe av det villeste og beste vi noen gang har opplevd og publikums tilbakemeldinger slo alle rekorder.

«Den gangen (les: 2017) hadde vi jobbet i en liten mannsalder for å få booket ham, så det er utrolig stort å få Armin tilbake til Palmesus. Det kommer til å bli hele vanvittig og et show uten like», sier Fosselie og fortsetter:

«Det som imponerer oss mest med van Buurens er hans unike evne til å stadig utforske nye stilarter. Han er blant de ytterst få som klarer å utvikle seg og holde seg relevant, og er allerede bekreftet i år igjen som headliner på verdens største elektroniske musikkfestivaler.»


Neste slipp er allerede ventet i morgen, i følge sikre kilder. Siste nytt fra Palmesus får du alltid først og eksklusivt på beachnews.no.