Billettsalget starter om
00
Dager
00
Timer
:
00
Minutter
:
00
Sekunder

Gjør deg klar!
Lag profil på Ticketmaster nå!

Siste nytt:

Mystiske objekter observert

OSLO (Beach News) Myndighetene har fra flere hold mottatt en rekke bilder og filmopptak fra bekymrede borgere som hevder å ha observert mystiske objekter flyvende i lufta. Luftfartstilsynet undersøker saken og betegner meldingene som «urovekkende».

– Det ligger forankret i vårt mandat å ta slike meldinger på alvor og vi undersøker for tiden materiale som er kommet inn. Flere har gitt uttrykk for å ha observert silhuetten av et relativt stort, uhyrlig vesen, men som sagt må vi se gjennom den relativt store basen med innsendt materiale før vi gir noen ytterligere kommentar, sier seniorkonsulent for samfunnskontakt i Luftfartstilsynet, Vemund Årstad, til Beach News.

Natt til fredag ble første observasjon gjort av en lokal fisker utenfor Lindesnes Fyr, omtrent 85 kilometer vest for Kristiansand. Et kornete klipp som ble sendt inn til NETI, Norsk Organisasjon for Studier av Utenomjordisk Intelligens, viser en silhuett av et uidentifisert objekt på himmelen.  Beach News har fått tilgang på klippet, men kan av hensyn til pågående etterforskning ikke offentliggjøre det 12 sekunder lange klippet.

Fiskeren, en mann i 60-årene med tilhold i Lindesnes, ville ikke la seg verken intervjue eller avbilde, men hevder at det hele ikke kan være noe annet enn et «uhyrlig fartøy eller vesen som ikke hører hjemme i vårt univers».  Luftfartstilsynet ble ikke involvert i saken før det begynte å strømme inn med liknende mystiske klipp samme kveld, mens det også ble registrert bekymringsmeldinger uten «videoinnhold» fra 58 ulike adresser i samme region i løpet av natten og påfølgende morgen.

Enkelte av bekymringsmeldingene involverer til dels skremmende vitnesbyrd om alt fra frekvensforstyrrelser til andre mystiske observasjoner om samme uidentifiserte objekt i luftfrommet.

Saken oppdateres.