Billettsalget starter om
00
Dager
00
Timer
:
00
Minutter
:
00
Sekunder

Gjør deg klar!
Lag profil på Ticketmaster nå!

Siste nytt:

Norges største utendørs nattklubb kommer til Palmesus

Palmesus lanserer den største utendørsklubben på norsk jord noensinne med 5.000 i daglig kapasitet og en av verdens mest spektakulære sceneinstallasjoner i form av Arcadia Specatculars «Spider» – en 360-graders, flammespyttende mekanisk kreasjon på over 50 tonn bygget av jagerfly og militærhelikoptere med DJ-booth hengende under et hydraulisk edderkopphode.

Det nye konseptet, som er formet som en gigantisk utenomjordisk edderkopp, får navnet Palmesus After Beach: Arcadia Spider og finner sted i havneområdet 900 meter fra Bystranda, fredag og lørdag, 3.-4. juli 2020. 

Arenaen vil bygges ved hjelp av kontainere som et slags gigantisk industrielt Colosseum, der «The Spider» sentreres og med publikum dansende under edderkoppen mens banebrytende opplevelser i ypperste verdensklasse åpenbarer seg rundt det hele med bl.a. 15-meter høye flammer, et hinsides lysshow, 360-graders lyd, stjerne-DJs og mye mer.

Hver kveld starter med "The Landing". Et show hvor trapesartister, dansere, pyroteknikk, lasere i kombinasjon med musikk skaper en spektakulær opplevelse som best kan beskrives som en blanding av Cirque de Soleil og Mad Max!

Showet fungerer som en oppvarming til nattens headliner som vil være en superstjerne DJ hver kveld.

Earlybird-billetter slippes mandag 11.11 kl. 11.11 og headlinerne til Palmesus After Beach lanseres snart.

Adgang er kun gyldig sammen med billett til Palmesus og prisene er som følger:

Earlybird Dagspass: 399,- + bill. avg.
Earlybird Weekendpass: 699,- + bill. avg.

NB! Alle som kjøper VIP Weekendpass eller VIP Dagspass til Palmesus på mandag får adgang til Palmesus After Beach inkludert i kjøpet.
Dette gjelder også alle som har kjøpt VIP billetter tidligere.

«The Spider» består utelukkende av resirkulerte materialer og ble opprinnelig bygget som en enkeltstående scene på den britiske megafestivalen Glastonbury. Siden den gang har edderkoppen prydet alt fra Ultra Music Festival i Miami, så vel som på shows i Shanghai, Bangkok, Seoul, Taipei og Perth. Nå kommer imidlertid verdens mest spektakulære sceneinstallasjon til Kristiansand i forbindelse med Palmesus som eneste show i Europa i 2020, og det er litt av en skapning.

Eierne av den enorme sceneinstallasjonen gleder seg over å komme til Norge for første gang for det som blir eneste show (som for øvrig heter «The Landing Show» og inneholder i tillegg til det ovennevnte trapesdansere og andre spektakulære effekter) i Europa i 2020:

«Vi er supergiret over å kunne bringe The Spider og The Landing Show til Norge og Skandinavia for første gang! Vi gleder oss til å føle på vikingånden på dansegulvet og ikke minst få lansere en helt ny opplevelse i forbindelse med Palmesus,» sier Pip Rush og Bert Cole fra Arcadia Spectacular.


Edderkoppens øyne består av jetmotorer fra et skrapet Nimbus spionfly, armene er laget av gamle gravemaskiner, toppen av beina består av rotorblader fra et Gazelle militærhelikopter, mens DJ-boothen er gjenvunnet fra en Rolls Royce RB211-jetmotor. 

«The Spider» er realisert takket være et samarbeid med SKMU (Sørlandets Kunstmuseum) som vil bidra med digital kunst og visninger på dagtid som i dette tidsrommet vil være åpent for et øvrig publikum og andre skuelystne.