Billettsalget starter om
00
Dager
00
Timer
:
00
Minutter
:
00
Sekunder

Gjør deg klar!
Lag profil på Ticketmaster nå!

Siste nytt:

Palmesus lanserer glamping

KRISTIANSAND (Beach News) Arrangørene lanserer nå Palmesus Podpads, et rimelig overnattingsalternativ som gjør festivalopplevelsen billigere og bedre. Publikum kan sette seg på venteliste allerede i dag.

Pengene har en tendens til å fly på festival, ofte godt hjulpet av både mangel på hotellrom som presser prisen opp og få private boliger til leie sett opp mot det enorme behovet i markedet, og derfor har arrangørene jobbet på spreng med å gjøre Palmesus-helgen litt billigere og bedre for sine gjester. Nå lanseres nemlig overnatting i podpads - et rimelig alternativ med plass til alt fra 1 til 8 personer!

Ventelisten er tilgjengelig her: http://overnatting2020.palmesus.com

Podpads på Palmesus vil ikke være tradisjonell camping, men et glampingkonsept der du får ferdig oppredde senger, tak over hodet, 24-timers sikkerhet og tilgang til mobillading, toaletter og dusjer. Prisene vil variere avhengig av hvilken løsning du velger, men med døgnpriser fra kr. 299 per person, blir Palmesus-opplevelsen forhåpentligvis både enklere, billigere og mer tilgjengelig (lokasjon i gangavstand til Bystranda).

– Vi har lyttet til publikums tilbakemeldinger og satt i gang et prosjekt der vi nå endelig kan tilby rimelig overnatting. Det er i utgangspunktet mer enn nok hotellrom tilgjengelig i byen ellers i året, men akkurat under Palmesus velter det inn med mennesker som gjør at det blir både dyrt og vanskelig å få tak i. Med Palmesus Glamping løser vi opp i denne gordiske knuten, og gjør det samtidig mye enklere for alle våre gjester, sier Leif Fosselie, daglig leder i Palmesus, til Beach News.

– Vi kommer med mer informasjon senere, men Palmesus Glamping vil være i gåavstand fra Bystranda og vi har store arealer tilgjengelig som gjør at vi kan ta i mot mange festglade mennesker. Salget åpner ikke opp før senere i år, men allerede i dag kan du sette deg på venteliste for å være først i køen!

Ytterligere detaljer, inkludert lokasjon, vil bli annonsert på et senere tidspunkt. I mellomtiden ber arrangørene gjester om å registrere seg på venteliste for å være først i køen når salget først åpner opp.

http://overnatting2020.palmesus.com