Billettsalget starter om
00
Dager
00
Timer
:
00
Minutter
:
00
Sekunder

Gjør deg klar!
Lag profil på Ticketmaster nå!

Siste nytt:

Palmesus Official Aftermovie slippes søndag

KRISTIANSAND (BEACH NEWS) Årets store høydepunkt ved siden av selve Palmesus, er den filmatiske gjenopplevelser av Skandinavias største strandfest. Søndag kl. 20.00 er det duket for verdenspremiere eksklusivt på beachnews.no

Palmesus 2019 går ned i historien som tidenes største med 60.000 mennesker samlet i løpet av en magisk helg i Kristiansand. Med stjerner som The Chainsmokers, Alan Walker, Marshmello, Sigrid, Macklemore og 40 andre fordelt på fire ulike scener, et nytt år med pool party og flere andre store nyheter, er det utallige minner som skal gjenoppleves på filmatisk vis.

Årets produksjon er i følge arrangørene den største hittil i Palmesus’ snart 12-årige historie. Markedssjef Ketil Børstein Stensrud er spent foran premieren:

– Vi gleder oss stort til å endelig vise frem årets aftermovie. Det er en betydelig filmproduksjon som publikum nå får se, og vi har i år valgt en litt annerledes retning som spiller på humor og som byr på et svært uhøytidelig blikk på Palmesus og vår annerledeshet som arrangement.

Årets film er omtrent 17 minutter lang, og er spesiallaget for alle som er glad i Palmesus.

– Vi liker å overraske og ønsker å ta med publikum på en reise der vi drar ting veldig langt og tuller og tøyser med alt og alle, men mest oss selv, så klart. Filmen er bygget som en slags sitcom-episode og gir et morsomt skråblikk på Palmesus.

– Palmesus er først og fremst en folkelig strandfest for absolutt alle, uavhengig av bakgrunn eller hvilken type musikk man liker, og vi fokuserer på å lage verdens beste fest som favner bredt og som inkluderer alle. I filmen spiller vi på en del av mytene som finnes rundt Palmesus, som for eksempel VIP og luksus, noe som i virkeligheten ikke stemmer overhodet da VIP utgjør under 20 % av alle publikummere. Vi gleder oss til å vise frem denne satiriske lekkerbiskenen!

Verdenspremieren ser du eksklusivt på beachnews.no søndag kl. 20.00.

Saken oppdateres.