Billettsalget starter om
00
Dager
00
Timer
:
00
Minutter
:
00
Sekunder

Gjør deg klar!
Lag profil på Ticketmaster nå!

Siste nytt:

Store artistslipp til uka

KRISTIANSAND (BEACH NEWS) Det er knyttet stor spenning til de første artistslippene fra Palmesus. Nå kan Beach News eksklusivt bekrefte at det til uka vil bli sluppet flere stjernenavn til neste års strandfest på Bystranda i Kristiansand, 3.-4. juli.

I en allerede hektisk uke med flere store nyheter fra Palmesus, ble det i dag klart at minst én av de største headlinerne blir offentliggjort. Beach News vet også at flere artister er ventet i løpet av uka, og det er knyttet stor spenning til slippet. 


Allerede er det klart at billettslippet til Palmesus åpnes 11. november kl. 11.00, som vil være det aller siste billettslippet til 2020-utgaven neste år. Forhåndssalget ble revet bort allerede i juli og utgjorde om lag 80 % av totalkapasiteten. I tillegg ble det denne uka lansert et glampingkonsept fra arrangørene, som betyr at det endelig tilbys et rimelig overnattingsalternativ for gjestene til den populære strandfesten.


I tillegg ble det også offentliggjort at verdenspremieren på årets storslagne aftermovie blir førstkommende søndag kl. 20.00, men i mylderet av nyheter er det likevel artistslippet som genererer mest vidstrakt opperksomhet. 


Mandag slippes altså første navn, og det gjetord om en viss superstjerne som første headliner ut på programmet for 2020. Flere slipp er angivelig ventet og de første nyhetene får du eksklusivt på beachnews.no.